Magyar teljes film [Gretel és Hansel] filmek gyűjteménye

Egy varázslatos vidéken élő lány fiatalabb testvérével elkeseredetten kutat munka és élelem után. Egy nap útra kelnek, hogy keresztülvágjanak a sötét erdőn, melynek mélyén maga a gonosz lakozik. A klasszikus Grimm mese, a Jancsi és Juliska ezúttal horror körítsében hódítja meg a mozivásznakat. (csd)

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, KANADA, ÍRORSZÁG, DÉL-AFRIKAI KÖZTÁRSASÁG
Szerintetek: 2+    |  87"  |  Premier: 2020.01.30.

Fantasy | Horror | Thriller

RENDEZŐ: Oz Perkins
ÍRÓ: Rob Hayes
ZENE: Robin Coudert
SZEREPLŐK: Alice Krige , Sophia Lillis , Jessica De Gouw , Ian Kenny , Charles Babalola , Beatrix Perkins , Abdul Alshareef

 

Egy varázslatos vidéken élő lány fiatalabb testvérével elkeseredetten kutat munka és élelem után. Egy nap útra kelnek, hogy keresztülvágjanak a sötét erdőn, melynek mélyén maga a gonosz lakozik.

A klasszikus Grimm mese, a Jancsi és Juliska ezúttal horror körítsében hódítja meg a mozivásznakat.

(csd)

Lásd a teljes filmet :: https://www.mostpelicula.us/?s=gretel

Dolittle [teljes] film filmek gyűjteménye

Hét évvel felesége halála után Dr. John Dolittle (Downey), a viktoriánus Anglia híres orvosa és állatorvosa kastélya falai közé zárkózva él egy állatsereglettel. Ám amikor a királynő (Jessie Buckley) súlyos beteg lesz, arra kényszerítik a remeteként élő doktort, hogy egy mitikus szigeten keresse meg az egyedüli gyógymódot az uralkodót gyötrő kórra. A csodálatos lényekkel és régi ellenfelekkel teli világ határát átlépve Dr. Dolittle visszanyeri a bátorságát.

Dolittle (2020)
AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
 Szerintetek: 8+    |  106"  |  Premier (HU): 2020.01.16. | UIP-Duna Film

Kaland | Fantasy | Vígjáték | Családi

RENDEZŐ: Stephen Gaghan
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Stephen Gaghan, Daniel Gregor, Hugh Lofting, Doug Mand
ZENE: Danny Elfman
SZEREPLŐK: Robert Downey Jr. , Ralph Fiennes , Emma Thompson , Marion Cotillard , Selena Gomez , Tom Holland , Octavia Spencer

  Hét évvel felesége halála után Dr. John Dolittle (Downey), a viktoriánus Anglia híres orvosa és állatorvosa kastélya falai közé zárkózva él egy állatsereglettel. Ám amikor a királynő (Jessie Buckley) súlyos beteg lesz, arra kényszerítik a remeteként élő doktort, hogy egy mitikus szigeten keresse meg az egyedüli gyógymódot az uralkodót gyötrő kórra. A csodálatos lényekkel és régi ellenfelekkel teli világ határát átlépve Dr. Dolittle visszanyeri a bátorságát.

(qwer)

  Egy orvos rádöbben, hogy képes beszélni az állatokkal... (hp)

  Robert Downey Jr. remekel az egyik legkedveltebb irodalmi karakter, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb, fenomenális filmváltozatában.
A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.
A film rendezője az Oscar-díjas Stephen Gaghan (SziriánaTraffic), a producer Joe Roth és Jeff Kirschenbaum (DemónaAlice Csodaországban), valamint Susan Downey (A Sherlock Holmes sorozat, A bíró).
(hp)

1917 Magyar szinkron #Hungary #Magyarul #Teljes #1917 #Magyar HD ...

Az első világháborúban harcoló két brit katona életveszélyes megbízatást kap, egy üzenetet kell eljuttatniuk társaiknak, ehhez azonban át kell törniük a német frontvonalat. Mindössze 24 órájuk van a feladat teljesítésére, mégis halálmegvető bátorsággal állnak a kihívás elébe, hiszen 1600 katonatársuk, köztük egyikük fivére élete forog kockán. Sam Mendes, a Skyfall és az Amerikai szépség Oscar-díjas rendezőjének legújabb filmjét nézve szinte részeseivé válunk az izgalmas eseményeknek. A film képi világa Roger Deakins operatőri munkájána

1917 Magyar szinkron #Hungary #Magyarul #Teljes #1917 #Magyar HD ...

1917 (2020)

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
Szerintetek: 16+ | 119" | Premier (HU): 2020.01.23. | Freeman Film
Dráma | Háborús
RENDEZŐ: Sam Mendes
ÍRÓ: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
ZENE: Thomas Newman
SZEREPLŐK: Benedict Cumberbatch , Colin Firth , Richard Madden , Mark Strong , Andrew Scott , George MacKay , Adrian Scarborough

  Az első világháborúban harcoló két brit katona életveszélyes megbízatást kap, egy üzenetet kell eljuttatniuk társaiknak, ehhez azonban át kell törniük a német frontvonalat. Mindössze 24 órájuk van a feladat teljesítésére, mégis halálmegvető bátorsággal állnak a kihívás elébe, hiszen 1600 katonatársuk, köztük egyikük fivére élete forog kockán.
  Sam Mendes, a Skyfall és az Amerikai szépség Oscar-díjas rendezőjének legújabb filmjét nézve szinte részeseivé válunk az izgalmas eseményeknek. A film képi világa Roger Deakins operatőri munkájának köszönhetően feledhetetlen élményt garantál. A két főszereplőt George MacKay és Dean-Charles Chapman alakítja.

(qwer)

Az első világháború idején két fiatal brit katona, Schofield (George MacKay) és Blake (Dean-Charles Chapman) egy látszólag lehetetlen küldetésre vállalkozik: versenyt futva az idővel át kell jutniuk az ellenséges vonalakon túlra, hogy kézbesítsenek egy üzenetet, mely megállíthatja a támadást, mely katonák százainak halálával járhat, beleértve Blake fivérét is.
 

(hp)

nézni a Box Office Bad Boys 3 filmeket - Mindig rossz fiúk / Teljes filmek letöltése

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus már csak karnyújtásnyira van a jól megérdemelt nyugdíjtól, Mike pedig a kapuzárási pánikból próbál kiutat találni több, kevesebb sikerrel. Lassan unalomba fulladó mindennapjaikból egy albán gengszter zökkenti ki őket, aki miután a rendőrség több tagjával is kegyetlenül elbánt, Mike-ot is megsebesíti, aki kénytelen rádöbbenni, hogy hiába gondolt évtizedekig mást, ő sem

nézni a Box Office Bad Boys 3 filmeket - Mindig rossz fiúk / Teljes filmek letöltése

Bad Boys 3 filmet - Mindig rossz fiúk

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, MEXIKÓ
Szerintetek: 16+ | 124" | Premier (HU): 2020.01.16. | InterCom
Akció | Vígjáték | Thriller | Krimi
RENDEZŐ: Adil El Arbi, Bilall Fallah
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Chris Bremner, Peter Craig, Joe Carnahan, George Gallo
ZENE: Lorne Balfe
SZEREPLŐK: Will Smith , Martin Lawrence , Vanessa Hudgens , Joe Pantoliano , Alexander Ludwig , Michael Bay , Paola Nuñez

  A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel.
Marcus már csak karnyújtásnyira van a jól megérdemelt nyugdíjtól, Mike pedig a kapuzárási pánikból próbál kiutat találni több, kevesebb sikerrel. Lassan unalomba fulladó mindennapjaikból egy albán gengszter zökkenti ki őket, aki miután a rendőrség több tagjával is kegyetlenül elbánt, Mike-ot is megsebesíti, aki kénytelen rádöbbenni, hogy hiába gondolt évtizedekig mást, ő sem sérthetetlen. Miután sikeresen felépült, és kikerült a kórházból, a Miami-i zsaru a kezébe veszi az irányítást, és Marcusszal az oldalán elindul, hogy igazságot tegyen, alaposan felforgatva ezzel Miami békés utcáit.

  A korábbi Bad Boys filmek főszereplői és megálmodói 15 év várakozás után lendületes, humoros harmadik résszel koronázzák meg a franchise-t.

(qwer)

  A történet szerint Mike és Marcus Burnett barátságra zsákutcába jutott, előbbi épp az életközepi válságán próbál túljutni, míg utóbbi detektívként tengeti életét. Miután meggyilkolják egy albán maffiavezér testvérét, az bosszút esküszik, így a párosnak ismét össze kell állnia, ha túl akarják élni a rájuk váró események sorozatát.

(hp)

  A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll.
  A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

nézni a Bad Boys teljes filmjét

TÉLÉCHARGER!! Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

TÉLÉCHARGER!! Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

TÉLÉCHARGER!! Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

After splitting with the Joker, Harley Quinn joins superheroes Black Canary, Huntress and Renee Montoya to save a young girl from an evil crime lord.

1h 49min | ActionAdventureCrime

TÉLÉCHARGER :: https://www.mostpelicula.us/movie/tt7713068/.html

Rosie Perez, Jurnee Smollett-Bell, Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie, and Ella Jay Basco in Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

Director:

 Cathy Yan

Writer:

 Christina Hodson

Télécharger!! Ducobu 3 (2020) [™HD]

Télécharger!! Ducobu 3 (2020) [™HD]

Télécharger!! Ducobu 3 (2020) [™HD]

Matthew McConaughey, Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Michelle Dockery, and Henry Golding in The Gentlemen (2020)

An American expat tries to sell off his highly profitable marijuana empire in London, triggering plots, schemes, bribery and blackmail in an attempt to steal his domain out from under him.

Director:

 Guy Ritchie

Writers:

 Guy Ritchie (screenplay by), Guy Ritchie (story by) | 2 more credits »