nézni a Box Office Bad Boys 3 filmeket - Mindig rossz fiúk / Teljes filmek letöltése

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus már csak karnyújtásnyira van a jól megérdemelt nyugdíjtól, Mike pedig a kapuzárási pánikból próbál kiutat találni több, kevesebb sikerrel. Lassan unalomba fulladó mindennapjaikból egy albán gengszter zökkenti ki őket, aki miután a rendőrség több tagjával is kegyetlenül elbánt, Mike-ot is megsebesíti, aki kénytelen rádöbbenni, hogy hiába gondolt évtizedekig mást, ő sem

nézni a Box Office Bad Boys 3 filmeket - Mindig rossz fiúk / Teljes filmek letöltése

Bad Boys 3 filmet - Mindig rossz fiúk

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, MEXIKÓ
Szerintetek: 16+ | 124" | Premier (HU): 2020.01.16. | InterCom
Akció | Vígjáték | Thriller | Krimi
RENDEZŐ: Adil El Arbi, Bilall Fallah
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Chris Bremner, Peter Craig, Joe Carnahan, George Gallo
ZENE: Lorne Balfe
SZEREPLŐK: Will Smith , Martin Lawrence , Vanessa Hudgens , Joe Pantoliano , Alexander Ludwig , Michael Bay , Paola Nuñez

  A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel.
Marcus már csak karnyújtásnyira van a jól megérdemelt nyugdíjtól, Mike pedig a kapuzárási pánikból próbál kiutat találni több, kevesebb sikerrel. Lassan unalomba fulladó mindennapjaikból egy albán gengszter zökkenti ki őket, aki miután a rendőrség több tagjával is kegyetlenül elbánt, Mike-ot is megsebesíti, aki kénytelen rádöbbenni, hogy hiába gondolt évtizedekig mást, ő sem sérthetetlen. Miután sikeresen felépült, és kikerült a kórházból, a Miami-i zsaru a kezébe veszi az irányítást, és Marcusszal az oldalán elindul, hogy igazságot tegyen, alaposan felforgatva ezzel Miami békés utcáit.

  A korábbi Bad Boys filmek főszereplői és megálmodói 15 év várakozás után lendületes, humoros harmadik résszel koronázzák meg a franchise-t.

(qwer)

  A történet szerint Mike és Marcus Burnett barátságra zsákutcába jutott, előbbi épp az életközepi válságán próbál túljutni, míg utóbbi detektívként tengeti életét. Miután meggyilkolják egy albán maffiavezér testvérét, az bosszút esküszik, így a párosnak ismét össze kell állnia, ha túl akarják élni a rájuk váró események sorozatát.

(hp)

  A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.
Pedig Marcus már a korai nyugdíjra készülő, az akciónál a kényelmes fotelt többre becsülő nagypapa. Mike viszont nem hajlandó megöregedni: úgy gondolja, hogy még száz évig lesz fiatal, vagány, sérthetetlen és megállíthatatlan.
De téved: egy rejtélyes merénylő, aki az igazságszolgáltatás jó pár emberével végzett már, őt is megsebesíti. Amikor kikerül a kórházból, természetesen ő akarja felgöngyölíteni az ügyet, úgyhogy újra akcióba lendül – de ha már bunyózni kell, Marcust is belekeveri az nyomozásba – és Miami újra a feje tetejére áll.
  A gyors, vicces, akciódús filmek műfajteremtő alapdarabjának harmadik részét régóta várják a mozirajongók. Most az eredeti főszereplők és az eredeti alkotók együtt garantálják, hogy az új Bad Boys lesz olyan vagány, mint az eddigiek voltak!

nézni a Bad Boys teljes filmjét

Télécharger!! Ducobu 3 (2020) [™HD]

Télécharger!! Ducobu 3 (2020) [™HD]

Télécharger!! Ducobu 3 (2020) [™HD]

Matthew McConaughey, Hugh Grant, Colin Farrell, Charlie Hunnam, Jeremy Strong, Michelle Dockery, and Henry Golding in The Gentlemen (2020)

An American expat tries to sell off his highly profitable marijuana empire in London, triggering plots, schemes, bribery and blackmail in an attempt to steal his domain out from under him.

Director:

 Guy Ritchie

Writers:

 Guy Ritchie (screenplay by), Guy Ritchie (story by) | 2 more credits »