Magyar teljes film [Ritmusszekció] filmek gyűjteménye

Stephanie képtelen feldolgozni, hogy egy repülőgép szerencsétlenség során elveszítette a családját. A nő teljesen önpusztító életmódot folytat. Miután azonban rájön, hogy a tragédia nem véletlen volt, nyomozni kezd, így rövidesen egy ismeretlen és sötét világban találja magát. (csd) Miután egy felrobbantott repülőn meghal a családja, egy gyászoló nő elhatározza, felkutatja és megbünteti az elkövetőket. (hp)

Magyar teljes film [Ritmusszekció] filmek gyűjteménye

Ritmusszekció (2020)

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
Szerintetek: 15+    |  109"  |  Premier: 2020 | UIP-Duna Film

Dráma | Akció | Thriller | Misztikus

RENDEZŐ: Reed Morano
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Mark Burnell
ZENE: Steve Mazzaro
SZEREPLŐK: Jude Law , Blake Lively , Sterling K. Brown , Richard Brake , Daniel Mays , Max Casella , Tawfeek Barhom , Geoff Bell

  Stephanie képtelen feldolgozni, hogy egy repülőgép szerencsétlenség során elveszítette a családját. A nő teljesen önpusztító életmódot folytat. Miután azonban rájön, hogy a tragédia nem véletlen volt, nyomozni kezd, így rövidesen egy ismeretlen és sötét világban találja magát.

(csd)

  Miután egy felrobbantott repülőn meghal a családja, egy gyászoló nő elhatározza, felkutatja és megbünteti az elkövetőket. 
(hp)

Magyar teljes film [Kisasszonyok] filmek gyűjteménye

Az amerikai polgárháború szétszakította Jo, Amy, Beth és Meg családját. Míg apjuk a csatatéren próbál életben maradni, a nővérek anyjukkal karöltve néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. A korszak adta lehetőségekkel dacolva sokkal többre vágynak, az őket ért kudarcok sem szegik kedvüket. Együtt bizakodnak, tapasztalnak, s válnak naiv kislányból érett nővé. Az amerikai polgárháború szétszakította Jo, Amy, Beth és Meg családját. Míg apjuk a csatatéren próbál életben maradni, a nővérek anyjukkal karöltve néznek szembe a mindennapok nehézs

Magyar teljes film [Kisasszonyok] filmek gyűjteménye
AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
Szerintetek: 10+    |  135"  |  Premier (HU): 2020.01.30. | InterCom
Dráma | Romantikus
RENDEZŐ: Greta Gerwig
ÍRÓ: Greta Gerwig, Louisa May Alcott
ZENE: Alexandre Desplat
SZEREPLŐK: Meryl Streep , Emma Watson , Saoirse Ronan , Timothee Chalamet , Laura Dern , Florence Pugh , Bob Odenkirk , Louis Garrel

  Az amerikai polgárháború szétszakította Jo, Amy, Beth és Meg családját. Míg apjuk a csatatéren próbál életben maradni, a nővérek anyjukkal karöltve néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. A korszak adta lehetőségekkel dacolva sokkal többre vágynak, az őket ért kudarcok sem szegik kedvüket. Együtt bizakodnak, tapasztalnak, s válnak naiv kislányból érett nővé.
Greta Gerwig 2017-es, Lady Bird című, nagy népszerűségnek örvendő filmje után egy klasszikus regényt visz vászonra. A parádés szereposztás (Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson, Meryl Streep, Florence Pugh, Chris Cooper) mellett a történet modern stílusa is garantálja a romantikus dráma sikerét.

(qwer)

  A Kisasszonyok négy nővér, Amy, Meg, Beth és Jo története az amerikai polgárgáború idejéről. Míg apjuk a frontvonalon harcol, édesanyjuk mindent elkövet, hogy rendezett életet biztosítson lányai számára. 

(hp)

  Öt nő magára marad a házban. Az apa a polgárháborúban harcol: négy lánya és a felesége pedig kénytelen férfi nélkül boldogulni. Nem hajlandóak elfogadni azt, amit a világ kínál nekik: szabadabbak, önállóbbak, bátrabbak kortársaiknál. A négy lány, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel: reménykednek, csalódnak, tanulnak… és persze szeretnek – és közben felnőtté válnak. Greta Gerwig, a 2017-es 5 Oscar-díjra jelölt Lady Bird író-rendezője egy nagy amerikai klasszikust visz filmre, és igazi szupercsapatot válogatott hozzá: a korábbi filmjében is szereplő Saoirse Ronan és Timothée Chalamet mellé Emma Watson-t, Meryl Streep-et, Florence Pugh-ot és Chris Cooper-t is megnyerte, hogy a maga modern, szemtelen stílusában mesélje újra a klasszikus történetet, a karácsony biztos slágerét.
(hp)

Lásd a teljes filmet :: https://www.mostpelicula.us/?s=kisasszonyok

Magyar teljes film [The Turning] filmek gyűjteménye

Dráma | Horror | Misztikus RENDEZŐ: Floria Sigismondi ÍRÓ: Henry James FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Carey Hayes, Chad Hayes SZEREPLŐK: Finn Wolfhard , Mackenzie Davis , Brooklynn Prince , Karen Egan , Mark Huberman , Niall Greig Fulton , Barbara Marten Henry James A csavar fordul egyet című regénye alapján. Egy fiatal tisztségviselő felvesz egy dadát, hogy gondoskodjon unokafivéréről és húgáról. (csd)

Magyar teljes film [The Turning] filmek gyűjteménye
AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
Szerintetek: 2+    |  94"  |  Premier: 2020

Dráma | Horror | Misztikus

RENDEZŐ: Floria Sigismondi
ÍRÓ: Henry James
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Carey Hayes, Chad Hayes
SZEREPLŐK: Finn Wolfhard , Mackenzie Davis , Brooklynn Prince , Karen Egan , Mark Huberman , Niall Greig Fulton , Barbara Marten

Henry James A csavar fordul egyet című regénye alapján. Egy fiatal tisztségviselő felvesz egy dadát, hogy gondoskodjon unokafivéréről és húgáról.

(csd)

Magyar teljes film [Star Wars: Skywalker kora] filmek gyűjteménye

RENDEZŐ: J.J. Abrams FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Chris Terrio, J.J. Abrams, Derek Connolly, Colin Trevorrow ZENE: John Williams SZEREPLŐK: Liam Neeson , Harrison Ford , Samuel L. Jackson , Ewan McGregor , Mark Hamill , Carrie Fisher , Hayden Christensen A messzi-messzi galaxis történetének utolsó fejezete, mellyel végleg lezárul a kilenc epizód során felépített Skywalker-saga.

Magyar teljes film [Star Wars: Skywalker kora] filmek gyűjteménye

Star Wars: Skywalker kora

Star Wars: Skywalker kora 2020

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
 Szerintetek: 11+    |  142"  |  Premier (HU): 2019.12.19. | Forum Hungary

Kaland | Fantasy | Akció | Sci-fi

RENDEZŐ: J.J. Abrams
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Chris Terrio, J.J. Abrams, Derek Connolly, Colin Trevorrow
ZENE: John Williams
SZEREPLŐK: Liam Neeson , Harrison Ford , Samuel L. Jackson , Ewan McGregor , Mark Hamill , Carrie Fisher , Hayden Christensen

A messzi-messzi galaxis történetének utolsó fejezete, mellyel végleg lezárul a kilenc epizód során felépített Skywalker-saga. 

(Nagy Levente)
A trilógia, egyben a Skywalker saga befejező része 2019 karácsonyán a mozikban!

 
(hp)

Magyar teljes film [Jumanji] filmek gyűjteménye

A régi csapat ismét a játékban találja magát; ezúttal szintet léptek, és egy ismeretlen pályán, új helyszínen kell leküzdeniük az akadályokat. Spencert beszippantja a program, barátai pedig nyomban a segítségére sietnek. Nem tudják azonban, hogy módosultak a játékszabályok. Két újabb játékos is megjelenik Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak idős barátja (Danny Glover) személyében. Saját avatárjaik egybeolvadnak, s a megszokott dzsungel helyett most havas tájon és kietlen, perzselő sivatagban kell helytállniuk. Mindezek tetejébe már a játék elején világossá válik, hogy egyikük nem éli túl

Magyar teljes film [Jumanji] filmek gyűjteménye
AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
 Szerintetek: 11+    |  123"  |  Premier (HU): 2019.12.12. | InterCom

Kaland | Fantasy | Akció | Vígjáték

RENDEZŐ: Jake Kasdan
ÍRÓ: Jake Kasdan, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Chris Van Allsburg
ZENE: Henry Jackman
SZEREPLŐK: Dwayne Johnson , Jack Black , Danny Glover , Danny DeVito , Kevin Hart , Karen Gillan , Madison Iseman , Colin Hanks
Lásd a teljes filmet :: https://www.mostpelicula.us/?s=jumanji
Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3
Hivatalos tartalom

A régi csapat ismét a játékban találja magát; ezúttal szintet léptek, és egy ismeretlen pályán, új helyszínen kell leküzdeniük az akadályokat. Spencert beszippantja a program, barátai pedig nyomban a segítségére sietnek. Nem tudják azonban, hogy módosultak a játékszabályok. Két újabb játékos is megjelenik Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak idős barátja (Danny Glover) személyében. Saját avatárjaik egybeolvadnak, s a megszokott dzsungel helyett most havas tájon és kietlen, perzselő sivatagban kell helytállniuk. Mindezek tetejébe már a játék elején világossá válik, hogy egyikük nem éli túl a veszélyes kalandot. 
A Jumanji: Vár a dzsungel 2017-ben minden várakozást felülmúlva óriási sikert aratott a mozikban. A legendás csapat 2019-ben (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan) a korábbihoz hasonló lendülettel veti bele magát az újabb Jumanji játékba.
 

(qwer)

Magyar teljes film [Gretel és Hansel] filmek gyűjteménye

Egy varázslatos vidéken élő lány fiatalabb testvérével elkeseredetten kutat munka és élelem után. Egy nap útra kelnek, hogy keresztülvágjanak a sötét erdőn, melynek mélyén maga a gonosz lakozik. A klasszikus Grimm mese, a Jancsi és Juliska ezúttal horror körítsében hódítja meg a mozivásznakat. (csd)

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, KANADA, ÍRORSZÁG, DÉL-AFRIKAI KÖZTÁRSASÁG
Szerintetek: 2+    |  87"  |  Premier: 2020.01.30.

Fantasy | Horror | Thriller

RENDEZŐ: Oz Perkins
ÍRÓ: Rob Hayes
ZENE: Robin Coudert
SZEREPLŐK: Alice Krige , Sophia Lillis , Jessica De Gouw , Ian Kenny , Charles Babalola , Beatrix Perkins , Abdul Alshareef

 

Egy varázslatos vidéken élő lány fiatalabb testvérével elkeseredetten kutat munka és élelem után. Egy nap útra kelnek, hogy keresztülvágjanak a sötét erdőn, melynek mélyén maga a gonosz lakozik.

A klasszikus Grimm mese, a Jancsi és Juliska ezúttal horror körítsében hódítja meg a mozivásznakat.

(csd)

Lásd a teljes filmet :: https://www.mostpelicula.us/?s=gretel