Magyar teljes film [Kisasszonyok] filmek gyűjteménye

Az amerikai polgárháború szétszakította Jo, Amy, Beth és Meg családját. Míg apjuk a csatatéren próbál életben maradni, a nővérek anyjukkal karöltve néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. A korszak adta lehetőségekkel dacolva sokkal többre vágynak, az őket ért kudarcok sem szegik kedvüket. Együtt bizakodnak, tapasztalnak, s válnak naiv kislányból érett nővé. Az amerikai polgárháború szétszakította Jo, Amy, Beth és Meg családját. Míg apjuk a csatatéren próbál életben maradni, a nővérek anyjukkal karöltve néznek szembe a mindennapok nehézs

Magyar teljes film [Kisasszonyok] filmek gyűjteménye
AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK
Szerintetek: 10+    |  135"  |  Premier (HU): 2020.01.30. | InterCom
Dráma | Romantikus
RENDEZŐ: Greta Gerwig
ÍRÓ: Greta Gerwig, Louisa May Alcott
ZENE: Alexandre Desplat
SZEREPLŐK: Meryl Streep , Emma Watson , Saoirse Ronan , Timothee Chalamet , Laura Dern , Florence Pugh , Bob Odenkirk , Louis Garrel

  Az amerikai polgárháború szétszakította Jo, Amy, Beth és Meg családját. Míg apjuk a csatatéren próbál életben maradni, a nővérek anyjukkal karöltve néznek szembe a mindennapok nehézségeivel. A korszak adta lehetőségekkel dacolva sokkal többre vágynak, az őket ért kudarcok sem szegik kedvüket. Együtt bizakodnak, tapasztalnak, s válnak naiv kislányból érett nővé.
Greta Gerwig 2017-es, Lady Bird című, nagy népszerűségnek örvendő filmje után egy klasszikus regényt visz vászonra. A parádés szereposztás (Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Emma Watson, Meryl Streep, Florence Pugh, Chris Cooper) mellett a történet modern stílusa is garantálja a romantikus dráma sikerét.

(qwer)

  A Kisasszonyok négy nővér, Amy, Meg, Beth és Jo története az amerikai polgárgáború idejéről. Míg apjuk a frontvonalon harcol, édesanyjuk mindent elkövet, hogy rendezett életet biztosítson lányai számára. 

(hp)

  Öt nő magára marad a házban. Az apa a polgárháborúban harcol: négy lánya és a felesége pedig kénytelen férfi nélkül boldogulni. Nem hajlandóak elfogadni azt, amit a világ kínál nekik: szabadabbak, önállóbbak, bátrabbak kortársaiknál. A négy lány, Jo, Amy, Beth és Meg együtt nő fel: reménykednek, csalódnak, tanulnak… és persze szeretnek – és közben felnőtté válnak. Greta Gerwig, a 2017-es 5 Oscar-díjra jelölt Lady Bird író-rendezője egy nagy amerikai klasszikust visz filmre, és igazi szupercsapatot válogatott hozzá: a korábbi filmjében is szereplő Saoirse Ronan és Timothée Chalamet mellé Emma Watson-t, Meryl Streep-et, Florence Pugh-ot és Chris Cooper-t is megnyerte, hogy a maga modern, szemtelen stílusában mesélje újra a klasszikus történetet, a karácsony biztos slágerét.
(hp)

Lásd a teljes filmet :: https://www.mostpelicula.us/?s=kisasszonyok

Kommentek
  1. Én