1917 Magyar szinkron #Hungary #Magyarul #Teljes #1917 #Magyar HD ...

Az első világháborúban harcoló két brit katona életveszélyes megbízatást kap, egy üzenetet kell eljuttatniuk társaiknak, ehhez azonban át kell törniük a német frontvonalat. Mindössze 24 órájuk van a feladat teljesítésére, mégis halálmegvető bátorsággal állnak a kihívás elébe, hiszen 1600 katonatársuk, köztük egyikük fivére élete forog kockán. Sam Mendes, a Skyfall és az Amerikai szépség Oscar-díjas rendezőjének legújabb filmjét nézve szinte részeseivé válunk az izgalmas eseményeknek. A film képi világa Roger Deakins operatőri munkájána

1917 Magyar szinkron #Hungary #Magyarul #Teljes #1917 #Magyar HD ...

1917 (2020)

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
Szerintetek: 16+ | 119" | Premier (HU): 2020.01.23. | Freeman Film
Dráma | Háborús
RENDEZŐ: Sam Mendes
ÍRÓ: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
ZENE: Thomas Newman
SZEREPLŐK: Benedict Cumberbatch , Colin Firth , Richard Madden , Mark Strong , Andrew Scott , George MacKay , Adrian Scarborough

  Az első világháborúban harcoló két brit katona életveszélyes megbízatást kap, egy üzenetet kell eljuttatniuk társaiknak, ehhez azonban át kell törniük a német frontvonalat. Mindössze 24 órájuk van a feladat teljesítésére, mégis halálmegvető bátorsággal állnak a kihívás elébe, hiszen 1600 katonatársuk, köztük egyikük fivére élete forog kockán.
  Sam Mendes, a Skyfall és az Amerikai szépség Oscar-díjas rendezőjének legújabb filmjét nézve szinte részeseivé válunk az izgalmas eseményeknek. A film képi világa Roger Deakins operatőri munkájának köszönhetően feledhetetlen élményt garantál. A két főszereplőt George MacKay és Dean-Charles Chapman alakítja.

(qwer)

Az első világháború idején két fiatal brit katona, Schofield (George MacKay) és Blake (Dean-Charles Chapman) egy látszólag lehetetlen küldetésre vállalkozik: versenyt futva az idővel át kell jutniuk az ellenséges vonalakon túlra, hogy kézbesítsenek egy üzenetet, mely megállíthatja a támadást, mely katonák százainak halálával járhat, beleértve Blake fivérét is.
 

(hp)